SERVISNÍ RADA
Hledání

Ohlédnutí za rokem: generální ředitel kamasys se dívá dopředu na rok 2022

Generální ředitel kamasys Marcel Konrad se ohlíží za rokem 2022.

Ohlédnutí za rokem: generální ředitel kamasys se dívá dopředu na rok 2022

Rok 2022 byl také ve znamení výzev. Pokud jste si mysleli, že po 2 letech Corony jste to "dokázali", přichází nová krize za rohem. Tentokrát je to z mého pohledu pro průmysl ještě obtížnější. Po 2 letech Corony bylo téma nedostatku kvalifikovaných pracovníků na rtech každého. Mnoho zaměstnanců hledalo jinou práci. V letošním roce byly přidány extrémně vysoké náklady na potraviny a energie. Máme tedy 3 faktory, které splňují naše odvětví komunitního stravování a každý den vyzývají naše zákazníky.

Teď by člověk mohl naříkat a stěžovat si. To však není zakotveno v naší DNA kamasys a neodpovídá to našemu myšlení. Díváme se dopředu, nacházíme správnou digitální odpověď na každou výzvu a vyvíjíme produkty, které umožňují našim zákazníkům i nadále poskytovat hostům vynikající gastronomickou péči. I když je třeba staré copánky odstřihnout a mnoho konceptů přehodnotit nebo hodit přes palubu, podporujeme naše zákazníky poradenstvím, akcí a novými digitálními řešeními.

Také ve smyslu New Work, který je na rtech každého, gastronomický catering se doufejme v budoucnu stane mnohem důležitějším a bude zakotven v centru světa práce. Počáteční koncepty některých zákazníků ukazují, že se jedná o skvělé řešení, jak zajistit, aby se zaměstnanci rádi vraceli do společnosti.

Proto mohu jen říci, vyhrnout si rukávy, vyzdvihnout německé ctnosti a být znovu hrdí na naši práci a naše úspěchy. Buďte i nadále kreativní, odvážní a optimističtí ohledně budoucnosti.

Přeji všem krásné Vánoce, šťastný nový rok a zůstat zdravý!
Váš Marcel Konrad a tým

Máte nějaké dotazy nebo byste se chtěli dozvědět více?

Vereinbaren Sie jetzt Ihren persönlichen Beratungstermin!

Vaše jméno (povinné)

Vaše e-mailová adresa (povinné)

Vaše telefonní číslo (povinné)

Předmět

Vaše zpráva

Prohlášení o souhlasu se shromažďováním mých údajů Zadáním mých údajů a potvrzením tlačítka "Odeslat žádost" prohlašuji svůj souhlas se zpracováním mé e-mailové adresy, jména a telefonního čísla pro zodpovězení mé žádosti o kontakt. Přečetl(a) jsem si a souhlasím s aktuálními zásadami ochrany osobních údajů společnosti kamasys GmbH. Tento souhlas mohu kdykoli odvolat s budoucím účinkem: datenschutz@kamasys.de.